Sunday, May 18, 2014

All 6 - Baby Hold On / You Call It Love (1967)



Το γκρουπάκι αυτό του οποίου τα μέλη ήταν από τα Mamaroneck, Larchmont, και New Rochelle της Νέας Υόρκης προφανώς και είναι άγνωστο. Και φυσικά το Garage Hangover δίνει ως συνήθως τις πληροφορίες αλλά τουλάχιστον εμείς εδώ οι πολύ μακρινοί δίνουμε στο νετ τα τραγουδάκια τους. Άρα κάτι κάνουμε και εμείς οι φτωχοί συγγενείς.


Όπως διαβάζουμε το όνομα μπορεί να ήταν All 6 αλλά η μπάντα αυτή είχε πέντε μέλη.  Παρατηρώντας το label για τα ονόματα βλέπουμε ως τον ένα συνθέτη με το όνομα Paul Leka (πέθανε το 2011 από καρκίνο των πνευμόνων ότι θα πάθω και γω έτσι όπως καπνίζω), που το όνομά του δεν μας λέει τίποτα, αλλά το  «Green Tambourine» που έγραψε για τους Lemon Pipers μας λέει πολλά. Είναι ο δημιουργός του «Na Na Hey Hey (Kiss Him Goodbye)» των Steam ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κιθαρίστας αυτός  συνεργάστηκε με Diana Ross and the Supremes, The Temptations, Marvin Gaye, The Four Tops, Stevie Wonder, and Smokey Robinson & the Miracles. Μιλάμε ότι το άτομο ήταν αστέρι της Motown.

Είχα ξετρυπώσει τα δύο τους μοναδικά τραγουδάκια πριν πολλά χρόνια και να που ήρθε η ώρα τους καθώς δεν τα έχω δει να κυκλοφορούν εκεί που θα έπρεπε. Και δικά σας πλέον αν σας αρέσουν.

All 6 - You Call It Love (1967)



All 6 - Baby Hold On (1967)


ALL 6

Members:
Bill Hanff ( lead vocal, electric piano),
Andy Stone (drums),
Joe Messina (organ, principal writer/leader),
Eddie Rigano (guitar, vocal),
Tom Southwell (lead guitar, vocal)

45s:
All 6 - Baby Hold On / You Call It Love (MTA 123)                           1967

Information about ALL 6 http://www.garagehangover.com/all6/


Tracks:
All 6 - You Call It Love
All 6 - Baby Hold On 

Download Link:

2 comments:

michael vee said...

merav iglioso! gracias!

Bandersnatch said...

Reup this file, please! All sources are dead. :(